select

Meer comfort en ergonomie

Jeantil hecht veel belang aan innovatieve oplossingen met een meerwaarde voor agrariërs. Zij moeten hun dagelijkse werkzaamheden niet alleen efficiënt en comfortabel kunnen uitvoeren, maar er moet ook voldoende aandacht zijn voor ergonomische factoren, aldus het bedrijf.

De uitstekende samenwerking tussen de ontwikkelafdeling van Jeantil en LINAK heeft geleid tot een perfect technisch automatiseringsontwerp: een oplossing voor een vereenvoudigde wormoverbrenging in de voermengwagen met behulp van de compacte en eenvoudig te integreren LA12-actuator.

Gebruikers kunnen de gewenste rotatiesnelheid voor het fijnmalen en mengen van voer nu rechtstreeks instellen vanuit de tractorcabine. Deze ergonomische en comfortabele oplossing werkt tijdbesparend en is gebaseerd op een goedkoop mechanisme, dat kwalitatief vergelijkbaar is met hydraulieksystemen. De robuuste behuizing is bovendien stofbestendig en biedt een beschermingsniveau dat overeenkomt met IP66 dynamisch en IP69K statisch. Met de geïntegreerde SPS kan de actuator aan elk BUS-systeem worden gekoppeld.

Jeantil is een Frans familiebedrijf dat sinds het begin van de 20e eeuw landbouwmachines produceert.

Neem voor specificaties en meer actuatoroplossingen voor mobiele landbouw contact op met LINAK TECHLINE.
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
TECHLINE Applicaties
Voorbeelden van TECHLINE applicaties.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...