select
Linear Actuator Solutions for Feeding Automation

Voeder-

automatisering

elektrische oplossingen voor voederautomatisering 

De juiste hoeveelheid voer is een belangrijke factor in de veeteelt. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de hoeveelheid voedsel voor een dier te verminderen.

De boer moet veel beslissing nemen gebaseerd op de individuele wensen waardoor het observeren en beheren van het voedersysteem erg belangrijk wordt. 

Elektrische lineaire actuatoroplossingen van LINAK maken het voederproces een stuk eenvoudiger voor de veehouder. Bijvoorbeeld bij voederstations waar de dieren individueel hun voedsel krijgen voorgeschoteld.

Elke individuele container wordt apart gevuld via een transportsysteem. wanneer de voedercontainer vol is laat een eenvoudig mechanisme het voer los. De actuator kan tot 100 voerhoeveelheden simultaan lossen.

Een automatisch voedersysteem heeft vele voordelen ten opzicht van handmatige systemen. De veehouder heeft zijn handen vrij om de dieren te observeren tijdens de voedertijd in plaats van bezig zijn met het handmatig voeren. Dit is een groot voordeel want het eetgedrag is een belangrijk ijkpunt voor het dierwelzijn.
  • Automatische aanpassing en dosering van de hoeveelheid voedsel per dier - om er zeker van te zijn dat de dieren niet worden over- of ondervoed.
  • Verzekerd u van optimaal dierwelzijn en optimale productie 
  • Maakt verstelling en feedback mogelijk - eenvoudig om het systeem te optimaliseren


Elektrische actuator systemen van LINAK voegen flexibiliteit toe door het aanbieden van excellente interfacing met besturingssystemen en data bus communicatiesystemen. Positionering is zeer accuraat en superieur aan andere actuatoroplossingen.

Neem contact op met LINAK TECHLINE voor specificaties en meer actuatoroplossingen voor voederautomatisering en andere land- en tuinbouw en veeteelt onderdelen.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de actuator die bij uw applicatie past met LINAK’s
Actuator Selector »

Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
TECHLINE Applicaties
Voorbeelden van TECHLINE applicaties.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...