select
Linear Actuator Solutions For Textile Machines

Textiel Machines

LINEAIRE ACTUATOR-OPLOSSINGEN VOOR TEXTIEL MACHINES

- Focus op nauwkeurigheid en kosten-efficiency

Accurate en kosten-effectieve prestatie is zeer essentieel in textielmachines om scherp in prijs te blijven in een zeer concurrerende markt.  

Naast effectieve werking en extreme nauwkeurigheid, moet de productie van textielmachines ook zo effectief, simpel en kosten-effectief mogeijk zijn met eenvoudige systemen die makkelijk te installeren en integreren zijn in bedieningssystemen.

TECHLINE® actuator systems zorgen voor een hoge kwaliteit, onderhoudsvrije elektrische, lineaire beweging van textielmachines. De actuators zijn zeer eenvoudig te installeren en integreren in uw bedieningssystemen.

De eenvoudige installatie, in combinatie met makkelijke bediening, elektrische positionering met hall potentiometer en onderhoudsvrije werking betekent een korte installatie-tijd en algemeen kosten-effectieve en betrouwbare werking.

Dit resulteert in snellere productie van de complete machine en eenvoudigere en betrouwbare werking voor de afgewerkte machine, minder defect-tijd, verminderde onderhoudskosten en grotere flexibiliteit.

Dit alles gecombineerd met verminderd energieverbruik in vergelijk met, bijvoorbeeld pneumatische oplossingen maken de actuatoroplossingen tot een milieuvriendelijke vervanging van pneumatiek in de machine.

In de gemiddelde textielmachine leveren actuators een aantal functies zoals:
  • Het tillen van de bak om eenvoudig een nieuwe rol textiel te kunnen plaatsen
  • Verstelling van de bak in zijwaartse richting om ervoor te zorgen dat de textielrol precies geplaatst kan worden om het wasproces te minimaliseren 


Het assortiment aan flexibele actuatorsystemen is groot en alle systemen hebben dezelfde kenmerken: scherpe prijs/kwaliteitverhouding door eenvoudige montage, geen onderhoud en een lange levensduur.

Neem contact op met LINAK TECHLINE voor specificaties en nog meer actuator-oplossingen voor textielmachines en andere industriëele automatiseringsapplicaties.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de actuator die past bij uw applicatie in de LINAK 
Actuator Selector »

E
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…