select
Linear Actuator Solutions for Slurry Tanks

mesttanks

Lineaire actuator-oplossingen voor mesttanks

Mestverwerking is vies en gevaarlijk werk onder zware omstandigheden. Alleen al de gassen vereisen sterke en robuuste onderdelen, en automatisering voor de verwerking van organische mest.  

TECHLINE elektrische actuatoroplossingen geven de agrariër de kans om de mest te verwerken vanaf veilige afstand door een eenvoudige druk op de knop.

Het verplaatsen van de mest van de tank naar silo's en van silo's naar biogas fabrieken wordt eenvoudiger en veiliger als de actuator de kleppen aanstuurt. LINAK levert de passende oplossing voor de efficiënt verwerken van mest.  
  • Eenvoudig kleppen openen en sluiten op de mestverspreider, bediend vanuit de cabine van de tractor voor een betere werkomgeving
  • IP69K bescherming voor de extreme omgeving
  • Aansturen van vlinderkleppen en mes kleppen op een veilige afstand wanneer de mesttank wordt geleegd bij bijv. de biogas fabriek 


TECHLINE biedt een ruim assortiment aan flexibele actuatorsystemen. Ze zijn allen gekenmerkt door de scherpe prijs/prestatie verhouding door de eenvoudige montage, geen onderhoud en lange levensduur. 

Neem contact op met LINAK TECHLINE voor specificaties en nog meer actuator-oplossingen voor mesttanks en andere land- en tuinbouw oplossingen.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de actuator die bij uw applicatie past in LINAK’s
Actuator Selector »

e
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...