select
Trucks & Heavy Duty Vehicles

automatisering voor
Trucks &
zware
Voertuigen

actuators voor automatisering van vrachtwagens en zware voertuigen - zwaar werk onder extreme omstandigheden

Trucks en andere zware voertuigen werken vaak onder extreme omstandigheden. Elektrische actuatorsystemen moeten bestand zijn tegen hitte en kou maar ook tegen water, stof en vuil. 

Om de uitdaging nog iets groter te maken, wordt er verwacht dat de trucks onbeperkt precisiewerk blijven leveren met geen tot weinig onderhoud. Tevens zijn er strenge eisen met het oog op veiligheid, aerodynamica en brandstofverbruik.

TECHLINE® elektrische actuator oplossingen hebben geen problemen om te presteren onder deze omstandigheden. Ze zijn eenvoudigweg gemaakt voor dit doel.

Wat ons interesseert is hoe we u kunnen helpen uw truck of  heavy-duty voertuig productiever en comfortabeler te maken in gebruik.

Ontdek de vele mogelijkheden met ELEktrische ACTUATORS

Elektrische actuatorsystemen bieden vele kenmerken welke hen superieur maken aan de traditionele hydraulische systemen. U zult prijs stellen op de lage kosten, flexibiliteit en eenvoudige installatie in uw voertuig dankzij het compacte ontwerp.

U zult voordeel hebben uit de vergrote truck brandstof effectiviteit als resultaat van lichtgewicht oplossingen en verbeterde aerodynamica.

U heeft baat bij de vergrote vrachtwagenveiligheid en comfort door de grote varieteit aan automatiseringsmogelijkheden voor vrachtwagens.  

Installatie van elektrische actuators elimineert zwakke plekken zoals pompen en slangen in de applicatie. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig maar hebben toch een lange levensduur en maximale uptime.  

De positioneringsfeedback is zeer accuraat en TECHLINE actuators integreren goed in de bedieningssystemen.

Het milieu heeft tevens voordeel van de elektrische actuators, aangezien ze een zeer laag energieverbruik hebben en omdat er geen risico is op schadelijke hydraulische olielekkages.

ACTUATORS IN TRUCKS en zware voertuigen

U vindt de TECHLINE actuator oplossingen in een grote variëteit aan vrachtwagens en zware voertuigen en in zeer uiteenlopende applicaties.

U vindt elektrische actuators bijvoorbeeld in vuilniswagens, bezemwagens, vrachtwagenopleggers, campers, zoutstrooiers en verschillende brandweervoertuigen.

Ze worden gebruikt voor ventilatie, verstelling van de bestuurdersstoel of stuur maar ook voor heffen, kantelen, aanpassen, positioneren, in- en uitschuiven, en het openen en sluiten van een veelheid aan applicaties op vrachtwagens en andere heavy duty voertuigen. 

Dit is slechts een fractie van wat de TECHLINE actuatoroplossingen in hun mars hebben. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

ACTUATORS voor vrachtwagens

Actuator Solutions for Trucks
Vrachtwagens zijn gebouwd om stabiel op de weg te liggen, ongeacht het weertype. LINAK biedt de perfecte actuatoroplossing voor een grote variëteit aan functies op de vrachtwagen. Lineaire actuators voor vrachtwagens leveren jarenlang betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties onder extreme omstandigheden.
Twijfel niet om contact op te nemen met TECHLINE met al uw wensen en ideeën en ontdek dat alle leden van ons verkoopteam grondige kennis hebben over de applicaties en producten voor vrachtwagens en heavy-duty voertuigen.


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind hier de industriële actuator die het meest geschikt is voor uw applicatie met de LINAK Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…