select
Linear Actuators for Trucks

lineaire actuators
voor trucks

LINEAIRE ACTUATOROPLOSSINGEN VOOR VRACHTWAGENS
- STERK GENOEG VOOR OP DE WEG

Vrachtwagens moeten betrouwbaar zijn in alle weersomstandigheden en langdurig extreme omstandigheden aankunnen. Defecten zijn duur en brengen risico's met zich mee voor de lading. 

Gewicht en ruimteproblemen zijn van het grootste belang in het wegtransport omdat deze invloed hebben op het brandstofverbruik en het laadvolume.

Actuatoroplossingen voor vrachtwagens moeten bestand zijn tegen alle elementen en op hetzelfde moment compact en licht zijn om te kunnen voldoen aan de ruimte- en gewichtseisen.
TECHLINE® elektrische actuator oplossingen voldoen aan deze eisen. We helpen u graag uw vrachtwagenapplicatie te verbeteren door lichtgewicht en compacte beweging toe te voegen die uur na uur blijft presteren onder zware omstandigheden met weinig tot geen onderhoud.

Flexibiliteit is een van de TECHLINE sleutelwoorden. We kunnen zowel compacte en lichte actuators leveren, als grote en robuuste systemen met een hefkracht tot wel 15.000N.

Ongeacht de applicatie die u kiest, u kunt er van op aan dat deze is gebouwd en getest om te presteren in zware omstandigheden. Uw TECHLINE actuatoroplossing doet het werk voor u, in alle situaties.

ACTUATORS IN vrachtwagens

Elektrische actuator systemen van TECHLINE leveren verschillende bewegingen en aanpassingsoplossingen in alle soorten vrachtwagens en andere heavy-duty voertuigen.

De lijst met mogelijkheden voor vrachtwagens en andere heavy-duty voertuigen bevatten allerlei oplossingen zoals cabinekanteling, motorkapverstelling, koppelschotelverstelling, wind deflector aanpassing, verstelbare treeplank, spiegelverstelling en een lange lijst met mogelijke actuatoroplossingen om ergonomie en comfort te vergroten zoals aanpassing van het bed in slaapcabines en stoelverstelling. 

Het brede assortiment aan flexibele actutatorsystemen van TECHLINE heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding door de eenvoudige installatie, lange levensduur en er is geen onderhoud nodig.

Neem contact op met LINAK TECHLINE en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen uw vrachtwagenapplicatie te verbeteren.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator die het meest geschikt is voor uw applicatie met LINAK’s Actuator Selector »

e
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...