select
TECHLINE Imagine

TECHLINE
imagine

IMAGINE - ALLe beweging die u nodig heeft

LINAK TECHLINE® elektrische actuators zijn extreem flexibel en veelzijdig. De lijst van mogelijke applicaties is . Laat het ons weten als u een nieuw idee of bestaand product heeft wat kan worden verbeterd met behulp van onze actuatorsystemen.
 
Het TECHLINE team werkt nauw samen met u als klant om nieuwe actuatoroplossingen te ontwikkelen in verschillende vakgebieden. U haalt voordeel uit hun grondige product- en applicatiekennis tijdens het gehele proces.  

Surf door onze website om een idee te krijgen over hoe veelzijdig het TECHLINE assortiment van actuators en oplossingen is. Al onze grootste vakgebieden hebben een eigen pagina, maar we zijn ook actief in vele andere gebieden. 
 
Verkeersmanagement systemen zijn een groeiende markt, evenals vrachtwagens. Alle soorten lifts en platforms zijn een ander voorbeeld. TECHLINE levert ook oplossingen voor treinen en verschillende soorten geautomatiseerde kleppen. De lijst is oneindig. Neem contact op met het TECHLINE team en laat ons uw speciale applicatie aan onze lijst toevoegen.


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de actuator die aan uw eisen voldoet met behulp van de LINAK 
Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...