select
Ventilation & Farming Actuator Solutions

ventilatie-
oplossingen

VENTILATIeoplossingen - Veelzijdig, betrouwbaar en sterk

Betrouwbare en geschikte ventilatie in dierenstallen is essentieel voor de veehouder. Het ventilatiesysteem zorgt voor de aanpassing van de temperatuur en luchtvochtigheid evenals het reguleren van het binnenklimaat door het filteren van stof, dampen en natuurlijke gassen. Een defect ventilatiesysteem kan ernstige, zelfs fatale, gevolgen hebben voor het vee. 
 
Al meer dan tien jaar levert LINAK TECHLINE® actuators voor ventilatiesystemen aan producenten en stalontwerpers in heel Europa. LINAK biedt elektrische actuatoroplossingen voor alle soorten ventilatie-automatiseringsapplicaties. Onze actuatorsystemen zijn een betrouwbaar en simpel alternatief voor andere oplossingen.
 
TECHLINE lineaire actuators zijn eenvoudig te installeren en integreren in bedieningsystemen en leveren excellente feedback en positionering. Voor de meeste klanten is de bewezen betrouwbaarheid van de TECHLINE actuatorsystemen doorslaggevend, welke zelfs in de meest zware omstandigheden functioneren waar hoge IP-beschermingsklassen benodigd zijn.

Verbeter het leven van de veehouder

Elektrische actuator systemen zijn zeer geschikt voor een grote verscheidenheid aan applicaties welke de werkomstandigheden van de moderne boer verbeteren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn automatische aanpassing van de voedseltoevoer, afstandsbediening voor moeilijk bereikbare ventilatiekleppen en elektrisch verstelbare luiken.
 
Heeft u een idee om het leven van zowel de boer als de veestapel te verbeteren, en tevens zelf een streepje voor te hebben op de concurrent, neem dan contact op met het TECHLINE team en wij helpen u graag dit te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen voortkomen uit een nauwe samenwerking en u zult ervaren dat wij u graag verder helpen met onze product- en applicatiekennis. 

Ventilation & Farming solutions focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de actuator die aan uw eisen voldoet door middel van de LINAK 
Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?