select
Solutions for Vehicle Automation

auto-aanpassingen

autoaanpassingen voor mindervaliden

Een lichamelijke handicap betekent niet automatisch dat de persoon in kwestie minder actief is. Vaak betekent het echter wel dat hij/zij minder mobiel is en deze verminderde mobiliteit kan een grote beperking veroorzaken.
 
Toen LINAK jaren geleden opgericht werd had het een specifiek beeld over hoe elektrische lineaire actuators mensen met een handicap zouden kunnen helpen, zowel binnens- als buitenshuis. TECHLINE® heeft een assortiment van veilige, lage voltage actuators voor allerlei betrouwbare auto-aanpassingen, om het leven van lichamelijk beperkten en hun mobiliteit te verbeteren. 
 
TECHLINE elektrische actuatorsystemen kunnen tot 1200 kg verstellen. Ze leveren een snelle en stabiele beweging welke eenvoudig aan te sturen is met een handbediening, afstandsbediening of schakelaar. Elektrische actuators bieden een grote veiligheid en extra veiligheidsopties kunnen worden geleverd wanneer nodig.
 
TECHLINE elektrische actuatoroplossingen voor auto's zijn bestand tegen trillingen en extreme omstandigheden. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en passen onmiddellijk in het elektrische systeem van het voertuig. Vergeleken met hydrauliek zijn ze eenvoudig te plaatsen en de actuatoroplossing is onderhoudsvrij en biedt een betere prijs/prestatie-verhouding.

ACTUATORoplossingen voor aangepaste voertuigen

De lijst van mogelijke applicaties in een aangepast voertuig is oneindig en blijft groeien. Bij TECHLINE zijn we betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve ideeën en oplossingen in een nauwe samenwerking met onze klanten. Als u een idee heeft over het verbeteren van de mobiliteit en het comfort van lichamelijk beperkten in aangepaste voertuigen, dan helpt het TECHLINE team u graag dit te verwezenlijken. 
 
TECHLINE elektrische actuators zijn getest en goedgekeurd voor alle soorten platforms en hefsystemen, op afstand bedienbare deuren, trappen en leuningen. Lineaire actuators worden tevens gebruikt voor het verstellen van stoelen, stuurwiel, versnellingspook etc. U kunt zelfs gepersonaliseerde instellingen doen voor verschillende gebruikers, elektrische actuators leveren een excellente positioneringsfeedback en een eenvoudige integratie met bedieningssystemen. 

Bij TECHLINE nemen wij de LINAK belofte, We Improve Your Life, serieus. U zult ervaren dat alle leden van het TECHLINE team een grondige product- en applicatiekennis hebben en tevens streven alle leden ernaar om de leefomgeving van u en uw klanten te verbeteren. Heeft u vragen? Neem contact op met het LINAK TECHLINE team. 

Vehichle Automation for Disabled focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator welke aan uw eisen voldoet door middel van de LINAK Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?