select
Food & Beverage Automation

Voedingsmiddelen
industrie

Voedingsmiddelenindustrie- optimalisatie van hygiëne en ERGONOMIe

Voedselveiligheid is een absolute must voor ieder bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Of het nu gaat om een slachterij, melkveebedrijf, brouwerij of een cateringsorganisatie, hygiëne heeft topprioriteit. Maar, in een concurrerende markt is procesautomatisering zeker zo belangrijk. 
 
LINAK TECHLINE® biedt geavanceerde automatisering voor de voedingsmiddelenindustrie gebaseerd op hygiënische, roestvrijstalen actuators. Deze zijn eenvoudig te reinigen en zijn grondig getest om bestand te zijn tegen schoonmaakmiddelen en andere manieren van reiniging. Bovendien bevatten elektrische actuators geen giftige en/of schadelijke olie, wat het elektrische actuatorsysteem een geschikte oplossing maakt voor de voedingsmiddelenindustrie. 
 
De voedingsmiddelenindustrie hangt sterk af van handmatige processen. Dit betekent dat procesoptimalisering afhankelijk is van het verbeteren van de effectiviteit en productiviteit van de individuele medewerker. In de afgelopen jaren is het accent steeds meer gaan liggen op ergonomie en de voordelen van het individueel aanpassen van de werkplek evenals het vervangen van handmatig werk door geautomatiseerde oplossingen.

Verbeter uw marktpositie

TECHLINE heeft reeds een groot aantal elektrische actuator oplossingen geleverd aan machinebouwers en producenten in de voedingsmiddelenindustrie. Als producent heeft u voordeel van de lage kosten, eenvoudige installatie en integratie met besturingssystemen. Tevens zullen uw klanten de onderhoudsvrije actuator waarderen om zijn soepele aansturing, lange levensduur en maximale 'up-time'. 

Een innovatieve actuatoroplossing verbetert tevens uw marktpositie. Alle leden van het TECHLINE team hebben een grondige applicatie- en productkennis en helpen u de perfecte oplossing te vinden.

Een extra pluspunt is dat het TECHLINE assortiment van elektrische, roestvrijstalen actuators zeer veelzijdig en flexibel is, iedere LINAK actuator heeft intensieve tests ondergaan en er zijn kwaliteitscontroles uitgevoerd om maximale prestaties en lange levensduur te garanderen. Twijfel niet contact op te nemen met TECHLINE met uw wensen en eisen.

Food & Beverage Automation focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator welke voldoet aan uw eisen door middel van de LINAK Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?