select
Solutions for Marine Applications

Pleziervaart

Pleziervaart - luxe op maat

Voor de meeste mensen is een plezierjacht synoniem aan baden in luxe. Of het nu een kleine motorboot is of een groot zeiljacht, de gebruiker verwacht een bepaald niveau van persoonlijke aanpassing en geautomatiseerde kenmerken welke zijn jacht onderscheidt van alle anderen. 
 
Als scheepsbouwer waardeert u de flexibiliteit en veelzijdigheid die het TECHLINE® productassortiment te bieden heeft. De elektrische actuators zijn beschikbaar voor zowel comfortapplicaties in de leefruimten als externe oplossingen waarbij krachtige bewegingen nodig zijn welke tevens bestand zijn tegen wind, water, zout en zon.

verbeter uw REPUTATIe

In de salon, cabine en stuurhut worden TECHLINE actuatorsystemen veelal gebruikt voor het verstellen van tafelbladen, aanpassen van stoelen en het in- en uitklappen van displays, monitoren en flatscreen tv's. Dit zijn slechts een aantal comfortapplicaties welke u kunnen helpen uw jachten te personaliseren zodat aan de wensen van uw klant voldaan wordt en uw reputatie als jachtbouwer en ontwerper te vergroten. 
 
Als u speciale behoeften of ideeën heeft over het gebruik van elektrische actuatoroplossingen om uw jacht te verbeteren, neem dan contact op met LINAK TECHLINE. Ons TECHLINE team werkt graag samen met u en uw medewerkers om de perfecte actuatoroplossing te creëren. 
 
Dit geldt ook voor outdoor applicaties zoals ladders, ventilatiesystemen, luikopeners, het verstellen van masten en beugels etc. Elektrische actuators zijn zeer geschikt voor bijna alles wat een verstelling nodig heeft.

TECHLINE kan 'plug en play' oplossingen leveren welke zeer eenvoudig te plaatsen zijn. Dergelijke systemen bestaan veelal uit actuators, hefkolommen, controleboxen, afstandsbedieningen en andere accessoires. 
 
U mag er zeker van zijn dat uw kritische klanten louter plezier zullen beleven aan een TECHLINE elektrische actuatoroplossing. TECHLINE lineaire actuators zijn grondig getest op een lange levensduur en betrouwbaarheid onder zware omstandigheden zonder onderhoud. Voor ondersteuning heeft LINAK een netwerk van verkoop/servicepunten in meer dan 30 landen.

Marine Applications focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator die aan uw eisen voldoet met behulp van de LINAK Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?