select
Solutions for Outdoor Power Equipment

outdoor power
equipment

OUTDOOR POWER EQUIPMENT - gereedschap dat het verschil maakt

Outdoor power equipment heeft als doel handmatige werkprocessen te vervangen door geautomatiseerde en innovatieve machines.
 
Wanneer het gaat over het verbeteren van de productiviteit en het leveren van eenvoudige, veilige en toch krachtige bewegingen dan is een elektrische actuatoroplossing van LINAK TECHLINE® dè oplossing voor u.
 
LINAK TECHLINE heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en toepassing van complete lineaire actuatorsystemen. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij zoeken een oplossing die ook uw klant zal waarderen.
 
Flexibiliteit is het sleutelwoord voor TECHLINE. Ons assortiment gaat van kleine, lichte en compacte actuators tot robuuste en krachtige systemen die tot 12.000N kunnen verstellen. Alle producten hebben één ding gemeen; ze zijn gebouwd om te blijven presteren onder zware en extreme omstandigheden. 
 
Een TECHLINE actuator is een betrouwbaar en onderhoudsvrij product met een lange levensduur. Elektrische actuators zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. U elimineert zwakke systemen zoals slangen en pompen. Het energieverbruik is laag en er is geen risico op schadelijke lekkages.

verbeterde ERGONOMie en PRODUCTIVIteit

TECHLINE actuator systemen maken het verschil in aangedreven gazon- en tuinonderhoudsproducten. Of het nu  om gaat elektrische pick up trucks, kleine onderhoudsvoertuigen, grote handmaaiers of gazontractoren: wij maken het verschil.  

Naast het verbeteren van de productiviteit, door zwaar handwerk te vervangen door actuatorsystemen, worden onze producten ook gebruikt om ergonomie en comfort van de gebruiker te verbeteren. TECHLINE biedt bijvoorbeeld actuatoroplossingen voor aanpassing van het stuurwiel en de zitting op tractoren en maaiers.
 
Neem contact op met het TECHLINE team met uw wensen en eisen. Alle leden van ons team hebben een grondige applicatie- en productkennis en helpen u de perfecte oplossing te vinden.

Outdoor Power Equipment focus folder
 

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator welke voldoet aan uw eisen met behulp vna de LINAK Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?