select
Industrial Automation

Industriële
automatisering

INDUSTRIëLe AUTOMATIsering - ERGONOMIsche PROCESOPTIMalISATIe

Fabrieken en industriële productiefaciliteiten worden constant geconfronteerd met procesoptimalisatie om het beste uit haar machines en mankracht te halen. Om hen hierbij te helpen hebben vele machinebouwers de hulp ingeschakeld van elektrische actuatorsystemen. 
 
TECHLINE® lineaire actuators zijn veelzijdig en flexibel en bieden zowel krachtige beweging als uitstekende bediening en nauwkeurigheid. U als machinebouwer heeft voordelen van de lagere kosten, eenvoudigere installatie en integratie met uw huidige bedieningssystemen, vergeleken met andere oplossingen. Bovendien geeft de waardering van uw klanten voor het integreren van elektrische actuatoroplossingen u een stap voor op de concurrentie. 
 
Fabrieksmanagement hecht grote waarde aan het snel kunnen aanpassen van productielijnen en hierdoor een maximale uptime te kunnen verkrijgen. Door het toepassen van onze onderhoudsvrije actuatorsystemen kan dit gerealiseerd worden. Medewerkers ervaren een vloeiende automatisering welke veeleisende handmatige werkprocessen vervangen.  

verbeteren van de werkplek

In de afgelopen jaren richtte efficiënt management zich op veiligheid en ergonomische werkhoudingen wanneer ze kiest voor nieuwe machines. Dit is in het verleden wellicht tot stand gekomen door wetgeving en druk van de vakbonden maar vandaag de dag is wereldwijd erkend dat een betere ergonomische werkhouding de efficiëntie van de medewerker verbetert en ziekteverzuim reduceert. 

Elektrische actuatorsystemen zijn vooral geschikt voor alle soorten individuele aanpassingen. TECHLINE heeft een groot aantal geavanceerde actuatoroplossingen ontwikkeld voor werkstations, inpaktafels, stoelen etc. 
 
De betrouwbaarheid van onze producten is mede te danken aan het intensieve LINAK TECHLINE testprogramma, tevens is dit de reden waarom u onze actuatoroplossingen wereldwijd tegenkomt in diverse applicaties. 
Een andere reden is onze toewijding om uw applicatie te verbeteren. Bent u op zoek naar een hef-, duw- of kantelverstelling om veilig, soepel en precies wilt verstellen? Neem contact op met het LINAK TECHLINE team en samen met u zoeken wij de perfecte oplossing. Alle leden van het LINAK TECHLINE team hebben een grondige applicatie- en productkennis en zullen u persoonlijk ondersteunen  om uw wensen te realiseren.

Industrial Automation focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de elektrische actuator welke aan uw wensen voldoet in LINAK’s
Actuator Selector »

 
Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…