select
Solutions for Agricultural Machinery

landbouwmachines

landbouwmachines-
Maatwerk onder zware omstandigheden


Het boerenleven is zwaar en landbouwmachines moeten vaak presteren onder extreme omstandigheden. Actuatorsystemen in mobiele landbouwvoertuigen moeten daarom bestand zijn tegen water, schokken, stoten en blootstelling aan diverse bijtende stoffen.

 Vandaag de dag is het boerderijleven onderhevig aan strenge regelgeving. Actuators moeten daarom in staat zijn om een verstelling te controleren die zorgdraagt voor bijvoorbeeld de juiste dosering en verspreiding van kunstmest of zaaigoed.

Alle TECHLINE® elektrische actuatoroplossingen voldoen aan bovengenoemde eisen. Wij zijn erin gespecialiseerd u een passende oplossing te bieden om uw landbouwapplicatie zo productief en comfortabel mogelijk te maken.

Haal uw voordeel uit ELEkTRIsChe ACTUATORS


Elektrische actuatorsystemen zijn flexibel inzetbaar en kunnen aangestuurd worden vanuit diverse bedieningsystemen. De optionele positioneringsfeedback is zeer precies en is superieur aan onder andere de traditionele hydraulische systemen.

Als u verstelkrachten wenst tot 12.000 N dan kan een elektrische actuator eenvoudiger hetzelfde voor u doen dan een hydraulisch systeem. De actuatoroplossing is eenvoudiger te installeren en tevens is er geen onderhoud vereist tijdens zijn lange levensduur. Elektrische actuators schakelen de zwakke plekken in uw applicatie uit, zoals slangen en pompen. Tevens is het actuatorsysteem vele malen vriendelijker voor het milieu door het lage energieverbruik en is er geen risico op schadelijke hydraulische olielekken.

Actuators in de landbouw


U vindt de TECHLINE actuatoroplossingen in strooiers om de hoeveelheid kunstmest, zand, zout etc. aan te passen. Voor strooiers en hakselaars sturen acatuators de hoogte en de positie aan van de spuitmond. Op de balenpers stuurt de actuator het verpakken van de hooibalen aan. Lineaire actuators leveren tevens een intelligente luikopening op bijvoorbeeld plantmachines.

Elektrische actuators worden ook gebruikt om ergonomie en comfort te verbeteren in een groot aantal applicaties. Bijvoorbeeld het verstellen van het stuurwiel, de stoel en het ventilatiesysteem.

ACTUATORS voor combines

Actuator Solutions for Combine Harvesters
Combines zijn gebouwd voor zwaar werk onder extreme omstandigheden. TECHLINE actuators zijn robuust en leveren perfecte bediening en betrouwbare prestatie voor wel 15 verschillende onderdelen in de combine.

ACTUATORS voOR TRACTORS

Actuator Solutions for Tractors
Een comfortabele en ergonomisch juiste werkplek betekent betere prestatie en werktevredenheid. Vele functies in de tractor cabine kunnen worden geautomatiseerd met elektrische actuator oplossingen van TECHLINE, welke eenvoudig te bedienen zijn.

ACTUATORS voor zaaimachines

Actuator Solutions for Seeding Machines
Zaaien vergt veel aandacht in ieder detail. Precisie, bediening en positionering zijn de sleutelwoorden. TECHLINE actuators leveren perfecte oplossingen voor zaaimachines met betrouwbare onderhoudsvrije prestatie onder extreme omstandigheden.

ACTUATORS voor hakselaars

Actuator Solutions for Forage Harvesters
Hakselaars vereisen eenvoudige en effectieve aanpassing voor een optimale oogst. TECHLINE actuatoroplossingen zijn toepasbaar voor een groot aantal functies in hakselaars en bieden sterke en onderhoudsvrije oplossingen.
Neem contact op met LINAK TECHLINE voor uw specificaties en wensen. U zult ervaren dat alle onze engineers en consultants een gedegen kennis hebben van de applicaties en producten. We weten wat u nodig heeft om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor mobiele agricultuur.

Agricultural Machinery focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Find the industrial actuator that matches your needs with LINAK’s
Actuator Selector »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…