select
 

Stap binnen in de toekomstige wereld van beweging en grijp de kans om de concurrentie voor de zijn.

De wereld is constant in beweging. Het is cruciaal om trends en veranderingen bij te houden. Ondernemingen dienen de concurrentie/competitie aan te kunnen om te overleven.

Kosten effectief
Minder uitval, minder onderhoud, snellere installatie, slimme bediening en verbeterde precisie betekenen beter gebruik van uw applicatie.

Klaar voor de toekomst
Om klaar te zijn voor de toekomst, zoals wij het zien, betekent het dat u de meest gemakkelijke, moderne en slimme kenmerken dient te hebben zodat prestatie, controle, precisie en snelheid zijn gegarandeerd.

Concurrentie voordeel
Kosten efficiëntie en innovatieve technologie voor uw applicatie zullen u helpen in de competitiestrijd van de toekomst. 

ONDERDEEL VAN DE OPLOSSING – ACTUATORS MET INTEGRATED CONTROLLER

IC Integrated Controller    IC Integrated Controller

Actuator-oplossingen met Integrated Controllers (IC) geven u een reden om uw applicatie scherp te houden in de concurrentiestrijd. Installatie en bediening is nog nooit zo gemakkelijk geweest en de mogelijkheid om de actuatoren aan te passen op uw wensen ruim aanwezig.

IC is de productgroep binnen TECHLINE met integrated control opties. Deze opties maken onderhoud, controle, installatie en een variatie aan aangepaste opties en feedback mogelijk. Zo kunt u de verstelbare oplossing maken zoals u deze beoogd heeft.

ONZE PRODUCTEN MET IC OPTIES

Linear Actuators with IC Options Lees hier meer over IC actuators en andere LINAK producten.

IC Opties

IC BASIC – DE PLUG AND PLAY OPTIE

Deze simpele actuator-oplossing wordt voorgeprogrammeerd aangeleverd zodat deze aan uw eis voldoet. De slaglengte, snelheid, stroomafslag en de feedback van de actuator kunnen, naast een variatie van andere details, worden aangepast.

IC Basic

IC ADVANCED – DE AANPASBARE OPTIE

Valt uw keuze op de actuator met IC Advanced dan is uw actuator gemakkelijk te configureren en zijn aanpassingen betreft slaglengte, snelheid, stroomafslag met de gebruiksvriendelijke configuratie een mogelijkheid.

IC Advanced

IC PARALLEL

Deze optie maakt het mogelijk om tot maar liefst 8 actuatoren parallel te verstellen. Een hoofd-actuator met een geïntegreerde H-bridge controle kan tot 7 ‘slaven’ bedienen. Een controle box of overtollige bedrading is niet nodig.

Parallel

IC BUS - DE BUS-COMMUNICATIE OPTIE

Deze keuze biedt onbegrensde mogelijkheden en verbeterde monitoring vanwege de toegevoegde BUS-Communicatie optie. IC actuatoren zijn leverbaar naar uw voorkeur voor ofwel Modbus RTU RS485 of LINbus.

BUS-communication


Wees voorbereid op de toekomst en leer meer over hoe u een versterkte marktpositie kan bemachtigen door kosten-effectieve prestaties.


Move On - Go Electric!

Move for the Future!

Lees meer over de beweging van de toekomst met IC actuators.

Online Magazine | PDFIC Options Chart

IC Options Chart

Welke opties zijn beschikbaar voor welke actuators. Hier leest u meer.

Online Magazine | PDF

Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Voordelen
Beweging uitgevoerd door een innovatief elektrische actuator systeem heeft veel voordelen…
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...