select

TECHLINE CAse stories

Het is van groot belang dat zelfs het kleinste onderdeel in een applicatie bestand is tegen de zware omstandigheden in een industriële omgeving. Alle componenten moeten bestand zijn tegen een tal van extreme omstandigheden. Dit kan een grote klimaatverandering zijn waarin extreme temperaturen voorkomen of omstandigheden waarin de componenten dagelijks worden blootgesteld aan vuil en schokken.

Kwaliteitsproblemen en de kosten die gepaard gaan met onderhoud, defecten en stilstand beletten bedrijven hun volle potentieel te benutten. TECHLINE actuator systemen leveren hoge kwaliteit en zijn onderhoudsvrij, wat stilstand en defecten helpt te voorkomen.

LINAK staat voor 100% betrouwbare onderdelen en worden blootgesteld aan grondige tests. Bijkomend levert LINAK dankzij een nauwe samenwerking eenvoudige en intelligente oplossingen welke niet alleen de functionaliteit van de applicatie verbeteren maar ook unieke voordelen geeft. Bijvoorbeeld, een intelligente IC oplossing in een maaidorser zorgt voor preciese positionering en dosering in een kunstmeststrooier met eenvoudige regulering van de hoeveelheid kunstmest die op de akker wordt verspreidt.

Lees meer over hoe Miedema veel tijd bespaard door elektrisch bedienbare settings of lees meer over hoe New Holland hun maaidorser efficiënter heeft gemaakt door minder herrie en meer comfort voor de bestuurder door middel van actuators.Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Actuator Tests
Extreme kou en hitte, snelle temperatuursveranderingen, blootstelling aan chemicaliën en zout...