select
Linear Actuator from LINAK put to the Test 

ROBUuST en betrouwbaar

In iedere applicatie, is de actuator slechts één van de vele componenten, maar bij LINAK TECHLINE® erkennen wij het feit dat het een zeer belangrijk onderdeel is voor zowel u als uw klanten. Geen enkele actuator verlaat de fabriek zonder dat het 100% functietest heeft ondergaan. 
 
Afhankelijk van het type actuator zijn verschillende tests gedaan. Neem contact op met uw lokale LINAK vestiging of controleer de actuator datasheet voor een grondig testoverzicht.

Dit is uw garantie dat de oplossing gebaseerd op LINAK TECHLINE™ elektrische actuatorsystemen een oplossing is die jarenlang zonder problemen zal functioneren. 
 
Klimaattests
In de klimaattests zijn de actuators getest om te blijven functioneren in extreme temperaturen en snelle temperatuurswisselingen. In een aantal van deze tests moet de actuator bestand zijn tegen schommelende temperaturen van +100°C naar -30°C en hierdoor de volledige functionaliteit behoudt.

Weerbescherming
In de weerbeschermingstest wordt de bestendigheid tegen zowel stof als water getest. Bovendien omvat het TECHLINE assortiment een aantal elektrische actuators welke bestand zijn tegen hogedrukreiniging.  
 
Zoutstrooi tests
In de zoutstrooi tests ondergaat de actuator ruim 500 uur tests met zoutstrooien afgewisseld met opslag in een vochtige ruimte.
   
Chemische test
De bestendigheid tegen chemicaliën wordt getest met behulp van de blootstelling aan bijvoorbeeld diesel, hydraulische olie, kunstmeststoffen, vloeibare kalk, ammoniak etc.
 
Elektrische test
Alle elektrische onderdelen worden getest, onder andere stroomtoevoer, stroom- en signaalkabels, bedieningssignalen etc. Elektrische immuniteit wordt getest volgende de industriële eisen voor geluid, elektrische ontlading en breekbaarheid.
 
Mechanische tests
Trillingen – De actuator moet bestand zijn tegen constante trillingen in drie richtingen. 
 
Schokken – De schoktest stelt de actuator bloot aan 3 schokken tot wel 100 G in alle 6 richtingen.
 
Botsen – De actuator ondergaat een honderdtal botsingen tot 40 G in alle 6 richtingen.
 
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.