select

ACTUATORVoordelen

Elektrische lineaire actuators zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een eenvoudige, veilige, schone beweging met accurate en soepele bediening.  Actuatorsystemen zijn geschikt voor aanpassingen, duwen, trekken, kantelen of heffen met krachten tot 15.000 N.
 
Actuators kunnen geïntegreerd worden in elegante bedieningssystemen voorzien van data bus communicatie. U verkrijgt precieze postioneringsfeedback en accurate variabele bediening over acceleratie en snelheid. 
 
Vergeleken met hydraulische en pneumatische systemen is een actuatoroplossing eenvoudiger te installeren. Het neemt minder plaats in en er zijn geen slangen en pompen nodig die routineonderhoud nodig hebben om olielekkage te voorkomen.
 
Een lineaire actuator heeft een lange levensduur met weinig tot geen onderhoud. Dit verzekert lage operationele kosten vergeleken met andere systemen.
 
Elektrische actuatorsystemen zijn stil, schoon, onschadelijk voor de omgeving en energiezuinig. Tevens voldoen onze systemen aan de groeiende vraag naar legalisatie betreft omgeving en geluid.
 
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.