select
LINAK in Brief 

LINAK IN het kort

LINAK heeft een flinke transformatie ondergaan sinds de oprichting in 1907. Sinds Bent Jensen, CEO en Eigenaar, het familiebedrijf overnam in 1976 en het idee introduceerde de leef- en werkomgeving te verbeteren door middel van lineaire actuators, waardoor LINAK uitgegroeid is tot een wereldwijd concern. 
 
LINAK's hoofdkantoor in Guderup, Denemarken heeft een oppervlakte van 38,000 m2 aan ontwikkelings- en productiefaciliteiten. LINAK heeft ca. 2.000 toegewijde medewerkers in 35 landen.
 
De LINAK Groep is onderverdeeld in 4 divisies welke zijn georganiseerd als individuele bedrijfstakken. Dit verzekert onze klanten in de verschillende markten ervan dat er altijd een team van experts paraat staat met de relevante kennis en ervaring.  

LINAK staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit, technische en innovatieve oplossingen welke voldoen aan de vraag uit de markt en die zowel de klant als onszelf een strategische voorsprong bieden. 
 
Met meer dan 7.000 verschillende artikelen biedt geen andere producent in de industrie zoveel verschillende actuatorsystemen aan als LINAK. Onze complete assortiment bevat actuators, hefkolommen, controleboxen, bedieningen en een keur aan accessoires.
 
80% van onze producten zijn op maat gemaakte oplossingen, en we zijn een sterke partner in de ontwikkeling van nieuwe applicaties. 
 
Voor meer informatie over de individuele LINAK divisies, klik op de links hieronder.   
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.