select
 
Sustainability & Responsibility 

Duurzaamheid & verantwoordelijkheid

LINAK – WE IMPROVE YOUR LIFE  
We hebben onze slogan altijd opgevat als een reclame-uiting over wat een lineaire actuator kan doen voor u en uw product. 
 
Het is een belofte die staat voor onze toewijding voor de mens en het leven. 
– Een belofte gespiegelt in al onze bedrijfsrichtlijnen.
 
We respecteren de mens
Wij bouwen onze organisatie rond de mens. Onze enthousiaste en innovatieve medewerkers en onze tevreden klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Zo ook de gebruikers van onze innovatieve oplossingen die plezier hebben van de vrijheid en verbetering van de leef- en werkomgeving. 
 
Wij hebben diep respect voor alle bovengenoemden. Daarom streven we naar optimale kwaliteit en veiligheid in alles wat we doen. We voelen een sterke sociale verantwoordelijkheid naar onze medewerkers en de gemeenschap waarin we leven. LINAK stimuleert iedereen om voor elkaar te zorgen en zich flexibel op te stellen om een goede werk/leef balans te behouden. 
 
LINAK biedt tevens een werkomgeving die gezondheid en veiligheid respecteert. Dit is de reden dat we discriminatie en pesten niet tolereren.  

We respect het leven
Vanzelfsprekend hangt het respect voor mens en omgeving ook samen met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor lokale en wereldwijde milieu-aspecten. We moeten bewust omgaan met onze planeet om ervoor te zorgen dat natuur intact blijft ondanks dat bedrijven zoals die van ons geld moeten verdienen. 
 
We zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om een succesvol bedrijf te runnen gebaseerd op verantwoorde en duurzame groei. LINAK is sterk verbonden met de vermindering van energie-opname voor zowel onze faciliteiten en onze producten. We zijn zeer gefocust op het maken van passende oplossingen die weinig tot geen schadelijk effect hebben op het milieu en we zijn er trots op partner te zijn van klanten die oplossingen ontwikkelen met zonne- en windenergie. 
 
Wij geloven dat een verantwoorde houding en het geven van het goede voorbeeld als wereldwijd succesvolle organisatie kan bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving voor de toekomstige generaties.
Lees meer over onze Environmental Policy. 

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Onze richtlijnen
We respecteren de mens en leefomgeving – dit streven wij na in onze richtlijnen.
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…