select
Systems for Patient Lifts

Systemen voor patiënten-tilliften

keuzevrijheid in een keur van systemen

Verschillende systemen voor verschillende behoeften! Of u nu op zoek bent naar een standaard systeem voor uw patiënten-tillift, of een geavanceerd systeem; u bent bij LINAK aan het juiste adres.

Een gemiddeld patiënten-tillift systeem is opgebouwd uit 3-5 hoofdproducten: de hef-actuator welke het tillen van de patiënt mogelijk maakt, een actuator voor het verstellen van het onderstel die de stabiliteit van de patiëntenlift garandeert, en soms de derde actuator die gemonteerd wordt om het juk te verstellen, de controlebox met accu welke de beweging aanstuurt en de bediening waarmee u de gewenste beweging in werking stelt. De specificatie van deze producten hangt sterk af van uw individuele wensen en ontwerp ideeën. 

Ter inspiratie; een gemiddelde patiëntenlift wordt opgebouwd rond een van deze producten. Ongeacht uw keuze, u krijgt een hoogwaardig systeem dat de leefomgeving van de gebruiker verbetert door het vergroten van de veiligheid en het leveren van een soepele en stille beweging voor de patiënt. 

Daarom kiest u voor LINAK…

Al meer dan tien jaar levert LINAK systemen voor patiënten-tilliften. Systemen die onder andere gekend zijn om hun betrouwbaarheid en veiligheid. Het verplegend personeel waardeert het systeem dankzij de gebruiksvriendelijkheid.
 
Wanneer u kiest voor een MEDLINE® & CARELINE® patiënten-tillift systeem zijn er verschillende manieren om de optimale systeemoplossing te combineren. LINAK levert flexibiliteit en ontwerpvrijheid door veel verschillende opties. Afhankelijk van uw wensen hebben wij het juiste product portofolio welke een grote flexibiliteit biedt wanneer het gaat om de specificatie om het juiste systeem.

Veiligheid is het sleutelwoord bij LINAK en wij waarborgen veiligheid voor alle mogelijke onderdelen. Al onze controleboxen zorgen ervoor dat de actuator altijd wordt uitgeschakeld als er te veel gewicht op de actuator drukt. Onze hef-actuators zijn uitgerust met een veiligheidsmoer welke veiligheid garanderen, zelfs als de actuator aan slijtage onderhevig is. 

Al onze systemen zijn getest en goedgekeurd. Dit maakt het eenvoudiger voor u om goedkeuring te krijgen voor uw patiënten-tillift. Door het gebruik van een LINAK systeem kunt u eenvoudig voldoen aan de EN10535-norm.  

MEDLINE & CARELINE patiënten-tillift controleboxen

De CBJ-Care is een intelligente oplossing welke service data in de controlebox opslaat om te zorgen dat de patiënten-tillift altijd optimaal werkt. Bovendien kan de CBJ-Care servicebezoeken onthouden, gedetailleerde informatie geven over de accu etc. De CBJ1 zorgt voor bediening in 2 snelheden en soft start, soft stop van de hef-actuator om het comfort van de patiënt te garanderen. Als u op zoek bent naar een standaard controlebox met accu-alarm, dan is de CBJ2 een geschikte en betrouwbare keuze. Onze elegante CBJ-Home voegt design toe aan de lift maar zorgt ook voor eenvoudige en betrouwbare aanpassing van het maximum gewicht.  

Alle controleboxen worden geleverd met een interne of  externe oplader welke ook opladen via het stopcontact mogelijk maakt. Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende accessoires en opties verkrijgbaar.

MEDLINE & CARELINE patiënten-tillift Actuators

Er zijn verschillende hef-actuators verkrijgbaar afhankelijk van het te tillen gewicht. De LA31 is verkrijgbaar voor een zware belasting, de LA34 voor nog meer gewicht en de LA44 kan zelfs de zwaarste last de baas. Alle actuators zijn een solide keus voor het tillen van patiënten en ontwikkeld voor dit doel. 
 
Voor het verstellen van het onderstel en het juk, raden wij u onze kleine en compacte LA23 aan, of de extreem stille LA31, onze strakke LA28 of de kleine LA12, afhankelijk van uw ontwerpwensen en de patiënten-tillift constructie. 

MEDLINE & CARELINE Handbedieningen

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige hoog/laag bediening of een geavanceerde bediening welke de accu-status weergeeft, service aanvraagt of een overbelastingsindicatie aangeeft; u vindt het in het MEDLINE & CARELINE product-assortiment. De handbedieningen geschikt voor deze applicatie zijn de HB30HB70 en HB80. De HB80 levert een ergonomisch ontwerp en een optionele magneet of ophanghaak. De HD80 JUMBO met accu-status, service- of overbelastingsindicatie is verkrijgbaar voor de CBJ-Care.   

De HB30 biedt een optimale gebruikerservaring  met ergonomische perfectie en eenvoudige bediening met één hand. Deze wordt geleverd met verwisselbare kabel en antislip coating op de achterzijde voor betere grip.

accu oplossingen

Kies verschillende accu-oplossingen voor uw patëntenlift systeem, inclusief BAJ1, BAJL Accupakket Li-Ion enkelvoudige capaciteit en BAJL dubbele capaciteit. Het Li-Ion accupakket is een milieuvriendelijke oplossing gebaseerd op de Lithium-Ion technologie welke een verlengde levensduur garandeert en stukken minder weegt dan de lood technologie.

Prestatie wordt verbeterd met meer hefbewegingen per oplaadmoment en een meer stabiele snelheid.

Lineaire Actuator LA23 Handbediening HB80 Lineaire Actuator LA44 Controlebox CBJ-Care Linear Actuator LA31 CARELINE
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Wat is een Controlebox
De controlebox is het brein van de actuator-oplossing…
Wat is een Bediening
De bediening is een onderdeel dat de bewegingen van het LINAK actuator systeem aanstuurt…
MEDLINE & CARELINE Applicaties
Voorbeelden van MEDLINE & CARELINE applicaties.
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?