select
Systems for Homecare Beds

Systemen voor thuiszorgbedden

vrijheid in keuze voor optimale SYSTEem

LINAK's product portofolio en thuiszorgbedden zijn de perfecte match. Al meer dan 20 jaar is LINAK innovatieve koploper in de Ziekenhuis & Zorgsector. Waarom? - We leveren systeem-oplossingen welke corresponderen met de behoeften van onze klanten. 
 
Bij LINAK zijn er veel manieren om de optimale systeem-oplossing voor thuiszorgbedden te combineren met de perfecte beweging.   
Afhankelijk van de wensen van onze klant hebben we het juiste product portofolio samengesteld welke flexibiliteit biedt wanneer het gaat over het specificeren van het meest waardevolle systeem.  


Een gangbaar systeem voor thuiszorgbedden

Een gangbaar systeem voor thuiszorgbedden bestaat uit een controlebox, een actuator/hefkolom en een handbediening (handset/attendant control) 
De specificatie hangt af van de individuele wensen. Een aandachtspunt kan zijn kracht, geluid, het aantal kanalen (actuators) of het aantal accessoires etc. 
 
Dit voorbeeld van een gangbaar systeem is ter inspiratie:
 
-          CB6
-          4 x LA27
-          HL70


Veel meer dan beweging

Waarde van dit systeem: Al vele jaren zijn veiligheid en ergonomie 
het belangrijkste in deze sector. Vandaag de dag zijn optimalisatie van werkprocessen, tijdbesparing voor het personeel en meer tijd voor de patiënt ook een sleutel naar verbetering van het welzijn. LINAK systemen zijn gebaseerd op deze behoeften. 

De CB6 heeft vele voordelen in dit opzicht. De controlebox is onder andere 'first failure safe', wat betekent dat er geen onbedoelde bewegingen kunnen plaatsvinden door kortsluiting in het systeem. Bovendien, het OpenBus platform geeft mogelijkheid tot waardeverhogende opties zoals bijvoorbeeld het Flexible Patient Panel en eenvoudige toegang tot de bediening van het bed. 
 
Onze hoge kwaliteitseisen binnen onze kernproducten, actuators en hefkolommen, verbeteren de kwaliteit van de leefomgeving voor gebruikers, door het verbeteren van de ergonomie en het leveren van een betrouwbare en soepele beweging van het bed. 
Linear Actuator LA27C Control Box CB6S OpenBus Linear Actuator LA27C Hand Control HB80
Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Wat is een Controlebox
De controlebox is het brein van de actuator-oplossing…
MEDLINE & CARELINE Applicaties
Voorbeelden van MEDLINE & CARELINE applicaties.
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?