select
 
Adjustable Treatment Chairs

Behandelstoelen

ACTUATOR systemen voor behandelstoelen

Behandelstoelen worden gebruikt voor een aantal verschillende doeleinden, van kappers- en schoonheidssalons tot bloeddonatie. De stoelen worden tevens gebruikt bij langdurig zitten, voor bijvoorbeeld dialyse. Eenvoudige positionering en aanpassing aan de stoel zorgt voor meer comfort voor de patiënt. Maar wat als de behandelstoel ook een nauwkeurige behandeling kan garanderen terwijl ook tijd wordt bespaard op personeel?
 
Een MEDLINE® & CARELINE® elektrische actuator oplossing gecombineerd met de LINAK OpenBus™ technologie geeft u een bijna eindeloos scala aan nieuwe mogelijkheden om de waarde van behandelstoelen te vergroten.
 
Los van de duidelijke positioneringsfunctie kan het OpenBus actuator systeem worden uitgerust met een leeslampje en oplaadmogelijkheden voor mobiele telefoons en iPod. De stoel kan tevens worden voorzien van accessoires om de werkomstandigheden van het verplegend personeel te verbeteren: een ingebouwde weegschaal, vochtsensor en alarmknop. De onderhoudsmedewerkers hebben snelle toegang tot service data, welke kan worden uitgelezen door middel van een laptop.  
 
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de innovatieve voordelen van de LINAK OpenBus actuator oplossing. Heeft u een idee om behandelstoelen te verbeteren, neem dan contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE en wij assisteren u bij het vinden van de perfecte oplossing. 

Link naar de Treatment Chairs focus folder


Treatment Chair Systems

Systeemvoorbeelden voor behandelstoelen
Bent u op zoek naar een basic systeem voor uw behandelstoel of naar een geavanceerde oplossing, wij hebben het juiste systeem voor u. Lees meer over systemen voor behandelstoelen >

Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?