select
 
Adjustable Homecare Beds

thuiszorgbedden

ACTUATORSYSTEMEn voor thuiszorgbedden

In veel landen groeit de vraag naar bekwaam zorg- en verplegend personeel. De bevolking in vele delen van de wereld wordt steeds ouder en meer en meer mensen lijden aan chronische ziekten. 
In de toekomst wordt de vraag naar ervaren personeel alleen maar groter. Dit zorgt ervoor dat de focus steeds meer komt te liggen op hulpmiddelen voor de thuiszorg welke ouderen en gehandicapten minder afhankelijk maken van hulp van buitenaf.  
 
Het bed is een logische plaats om te beginnen als je op zoek bent naar innovatieve ideeën om de onafhankelijkheid van de patiënten te verbeteren. Een thuiszorgbed uitgerust met een eenvoudig bedienbare elektrische actuatoroplossing maakt het verblijf in bed veilig en comfortabel. Maar dit is nog niet alles.
 
Een OpenBus™ actuator oplossing van LINAK MEDLINE® & CARELINE® biedt een virtueel oneindig potentieel voor innovatief denken en nieuwe ideeën voor het thuiszorgbed. U kunt patiënten monitoren via internet, een alarmknop integreren in het bed en het comfort van de gebruiker vergroten door de bediening van licht en USB-verbindingen in te bouwen. De lijst met OpenBus™ mogelijkheden is oneindig.
 

Laten we samen de opties bekijken

We voorspellen dat de markt voor thuiszorgbedden in de komende jaren drastisch zal groeien. 
 
Neem contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE als u de mogelijkheden wilt bespreken. Alle leden van het MEDLINE & CARELINE engineers-team en consultants hebben een zeer uitgebreide product- en applicatiekennis en wij zijn ervan overtuigd dat alle innovatieve oplossingen tot stand komen in nauwe samenwerking met onze klanten.
Als u een idee heeft een bestaand thuiszorgbed te verbeteren of als u een compleet nieuwe markt wilt aanboren, ons team staat voor u klaar.  

Het MEDLINE & CARELINE assortiment met elektrische actuators, controleboxenhefkolommen en bedieningen geeft u alle vrijheid en flexibiliteit om al uw ideeën vorm te geven. Onze grondig geteste en gedocumenteerde kwaliteit garandeert u een veilige en betrouwbare oplossing welke in uw applicatie past. 


Homecare Bed Systems

Systeemvoorbeeld voor thuiszorgbedden
Er zijn vele opties om de optimale systeemoplossing te combineren voor thuiszorgbedden en hierdoor perfecte beweging te creëeren. Lees meer over thuiszorgbed systemen »

Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?