select
 
Patient Lifts Actuator Systems

Patiënten-tilliften

ACTUATOR SYSTEMen voor Patiënten-tilliften

Mobiele patiënten-tilliften en sta-liften verbeteren de omstandigheden voor zowel de patiënt als het verplegend personeel, zolang ze veilig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen zijn. 
 
Daarom richten alle producenten van een kwaliteitsproduct zich op veiligheid en betrouwbaarheid. Natuurlijk dient uw product te voldoen aan de normen maar om uw goede reputatie te behouden bij zowel de patiënt als het verplegend personeel is het zeker raadzaam de lat nog hoger te leggen. 
 
De LINAK actuator oplossingen voor patiënten-tilliften biedt u een uitgebreide selectie aan hef-actuators, beenspreid actuators, handsets en controleboxen. Alle componenten worden getest om aan de LINAK eisen en tevens de norm te voldoen. 
 
Opties als intelligente service monitoring, simpele en preciese aanpassingen van een veilige werklast volgens EN10535, soft start en stop, accu-indicatie en nog vele andere opties kunnen u een voorsprong geven op de concurrent. 
 
Contacteer LINAK MEDLINE® & CARELINE® met uw wensen en ideeën om mobiele patiënten-tilliften en sta-liften te verbeteren, wij ondersteunen u met het vinden van de perfecte oplossing.  

tilbeleid

Ziekenhuizen en verpleeghuizen over de hele wereld introduceren een tilbeleid, een niet-tilrichtlijn voor verplegend personeel. De redenen zijn overduidelijk. Rugklachten te wijten aan het tillen en verplaatsen van patiënten maakt verpleging een van de meest risicovolle beroepen. Veel verplegenden lijden onder rugklachten en ieder jaar moeten een aantal verplegenden hun baan opzeggen door ernstige problemen.

Hierdoor ligt de focus meer en meer op mobiele patiënten-tilliften en sta-liften als een van de meest efficiënte en flexibele manieren om veilig te tillen en patiënten te verplaatsen in zowel ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuis. Met een verrijdbare lift is het zowel veilig als eenvoudig om een patiënt uit bed in een rolstoel te verplaatsen en van een rolstoel op het toilet. 
 
LINAK MEDLINE & CARELINE is wereldwijd gevestigd en onze technische capaciteit voldoet zelfs aan de hoogste eisen.

Link naar de CBJ-Care folder
Link naar de CBJ-Home folder

Systeemvoorbeelden voor patiënten-tilliften
Of u nu houdt van een basis-systeem of een geavanceerd systeem: wij hebben het juiste systeem voor u. Lees meer over patiënten-tilliften systemen »

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?