select
 
Adjustable Nursing Home Beds

verpleegbedden

ACTUATOR SYSTEMen voor verpleegbedden 

In vele landen groeit de gemiddelde leeftijd van de inwoners gestaag. Door de groei van het aantal inwoners zijn verpleeghuizen gedwongen om efficiënter te werken. Meer focus op poliklinische opname en korte ziekenhuisopname betekenen ook dat verpleeghuizen meer en andere zorg moeten aanbieden dan voorheen.
 
In een verpleeghuis dient het bed aan de eisen van de toekomst te voldoen, en dient steeds meer te lijken op een intelligent ziekenhuisbed. Elektrische verstellingen zorgen voor meer comfort voor bewoners van verpleeghuizen die veel bedrust moeten nemen. Tevens verbetert het bed de ergonomie voor het verplegend personeel. En waarom brengen we de intelligente multifunctionaliteit niet een stapje verder?
 
Het bed zal een stuk interessanter worden voor het verpleeghuis als deze aangeeft als de patiënt het bed verlaat of het bed nat wordt. Veiligheidsopties zoals Nurse Call en Under Bed Light zullen zeker de aandacht trekken. En dan is er ook nog de automatische service monitoring om te zorgen dat het bed vele jaren in een topconditie blijft. Een mooie bijkomstigheid aangezien vele verpleeghuizen zeer zorgvuldig omgaan met investeringen. 

Innovatie voor samenwerking

De grote uitdagingen waarmee de zorgsector te maken krijgt schreeuwen om innovatie en nieuwe ideeën. Daarom is LINAK MEDLINE® & CARELINE® al voorbereid om diverse opties in het zorgbed te bouwen met behulp van onze OpenBus™ actuator systeem-oplossingen. 
 
Het MEDLINE & CARELINE assortiment met elektrische lineaire actuators, controleboxenbedieningen en accessoires geeft u alle vrijheid en flexibiliteit om al uw ideeën vorm te geven. Onze grondig geteste en gedocumenteerde kwaliteit garandeert u een veilige en betrouwbare oplossing welke in uw applicatie past. 
 
Heeft u een idee om uw verpleegbed te verbeteren en hiermee een voorsprong te krijgen op de concurrentie? Twijfel dan niet contact op te nemen met LINAK. Alle leden van het MEDLINE & CARELINE engineers-team en consultants hebben een zeer uitgebreide product- en applicatiekennis en wij zijn ervan overtuigd dat alle innovatieve oplossingen tot stand komen in nauwe samenwerking met onze klanten.

Link naar de Floor Bed focus folder


Nursing Home Bed Systems

Systeemvoorbeeld van verpleegbed
Er zijn vele manieren om een optimale systeemoplossing te combineren voor verpleegbedden en een perfecte beweging garanderen. Lees meer over onze systemen voor verpleegbedden »

Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…