select
 

Ziekenhuisbedden

Adjustable Hospital Beds

Actuator systemen voor ziekenhuisbedden

Er zijn meer bedden aanwezig in een ziekenhuis dan doktoren en verplegend personeel. In de toekomst zullen er zelfs minder doktoren en verpleegkundigen zorgdragen voor een groeiend aantal patiënten. In dat geval is het een logische stap om het ziekenhuisbed in een meer actief en efficiënt hulpmiddel te veranderen om tijd en mankracht te besparen.   

Als een ziekenhuisbed een aantal tijdrovende routinetaken van het verplegend personeel kan overnemen dan heeft u een goede kans om de concurrentie in de toekomst bij te houden. Als het ziekenhuisbed u tevens helpt het comfort en de veiligheid voor de patiënt te vergroten bent u zelfs een stapje verder dan de rest. En als het ziekenhuisbed dan ook nog signaal afgeeft wanneer het schoongemaakt moet worden, service of reparatie nodig heeft, wat heeft u dan nog meer te wensen?
 
Innovatie is de sleutel naar de toekomst.
Daarom heeft LINAK MEDLINE® & CARELINE® deze opties alvast ingebouwd in onze OpenBus™ actuator systeem oplossingen. Als u zelf ideeën heeft om uw ziekenhuisbed te verbeteren dan helpen onze ervaren consultants en engineers u graag op weg. 

WERELDWIJD VERTEGENWOORDIGD

De flexibiliteit en toepasbaarheid van een groot product-assortiment zorgt ervoor dat MEDLINE & CARELINE veilige en betrouwbare oplossingen kan bieden welke moeiteloos in uw applicatie kunnen worden verwerkt.  

LINAK richt zich al 30 jaar op het produceren van kwalitatieve elektrische lineaire actuators en complete actuatorsystemen. Ieder component in het MEDLINE & CARELINE-assortiment van actuators, controleboxenbedieningen en accessoires is grondig getest om aan onze eisen te kunnen voldoen. Heeft u ooit after sales ondersteuning nodig dan vindt u LINAK bijna overal ter wereld.  

We weten dat u op zoek ben naar een betrouwbare en innovatieve actuator-oplossing. Als u tevens op zoek bent naar een zakelijke partner die de markttrends nauwkeurig volgt op de ziekenhuismarkt wereldwijd, neem dan contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE. We improve your life.Hospital Bed Systems

Systeemvoorbeeld voor ziekenhuisbedden
Er zijn veel manieren om de optimale systeem oplossing voor uw ziekenhuisbed te creëeren. Lees meer over ziekenhuisbed systemen »