select
 
Care For Tomorrow Today

BENT U KLAAR OM DE UITDAGINGEN VAN MORGEN BINNEN DE ZORGSECTOR AAN TE GAAN?

Met meer hulpbehoevenden, maar met steeds minder handen die de zorg kunnen dragen is er een urgente behoeften naar intelligente zorgoplossingen die een efficiënte workflow bewerkstelligen en zorgen voor comfort en veiligheid voor de patiënt. Daarom is: We Care For Tomorrow Today, onze leidraad geworden voor alles wat we doen bij LINAK.
Wij geloven dat het cruciaal is om vooruit te denken omdat dat de enige manier is waardoor we de wereld kunnen voorzien van geavanceerde ergonomische oplossingen die een daadwerkelijke verschil maken. Wij hopen dat u ons zal vergezellen in deze reis.
Wij moedigen u aan om uw vakmanschap te combineren met onze intelligente zorgoplossingen om essentiële zorgapplicaties zoals ziekenhuisbedden, rolstoelen, patiëntenliften en behandelbanken naar een hoger niveau te tillen. Dit voor de patiënten, zorgdragers en de samenleving.


In andere woorden: Care For Tomorrow Today.

“Intelligente zorgoplossingen zoals het intelligente bed betekenen niet dat we de zorgbehoevende minder vaak bezoeken. De technische aspecten maken het echter mogelijk om de bezoeken zo efficiënt mogelijk in te delen zodat we er zijn wanneer onze zorg de meeste waarde heeft voor de zorgbehoevende. Het betekent veel voor de gebruiker en de familie – en voor ons.”


Verpleegkundige Henriette Petersen
Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…