select
 
This is MEDLINE & CARELINE

dit IS MEDLINE® & CARELINE®

De MEDLINE & CARELINE divisie levert elektrische lineaire actuatoroplossingen welke zijn ontworpen om de leef- en werkomgeving te verbeteren voor zowel de patiënt als het verplegend personeel in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verschillende behandelcentra en privé-instellingen. Wij richten ons op het verbeteren van zorghulpmiddelen door ons te richten op innovatief gebruik en perfectionering van beweging en bediening, om zo de uitdagingen in deze sector aan te gaan.

Bij LINAK MEDLINE & CARELINE, houden we de wereldwijde trends en ontwikkelingen in de sector nauwlettend in de gaten. Onze uitgebreide kennis en ervaring is de basis voor een nauwe samenwerking met onze klanten om een innovatieve oplossing te ontwikkelen, gebaseerd op en rond elektrische lineaire  actuatorsystemen. 
 
Sinds begin 1990 heeft MEDLINE & CARELINE een wereldwijde positie als marktleider van vernieuwende oplossingen. We helpen onze klanten om een stapje voor te blijven in de dynamische markt door constant hun applicaties te blijven verbeteren om te voldoen aan de snel veranderende uitdagingen.

 
LINAK MEDLINE & CARELINE is een zelfstandige strategische business unit. We steunen op de LINAK dochterondernemingen en servicepunten in al onze grote markten om er zeker van te zijn dan alle lokale medische- en veiligheidsvoorschriften worden nageleeft en om optimale service te kunnen verlenen.  
 
Volg de link om voor meer details over onze MEDLINE & CARELINE oplossingen.

 

Voor meer informatie over de LINAK Group, bezoek www.linak.nl/over

Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
MEDLINE & CARELINE Applicaties
Voorbeelden van MEDLINE & CARELINE applicaties.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…