select
 
Bed with Built-in Actuator TV Lift

luxe slaapkamer

ACTUATOR ACCESSOires voor trendy, luxe slaapkamers

De moderne slaapkamer wordt niet alleen gebruikt om te slapen, het is tevens de plek om tot rust te komen na een lange dag en je voor te bereiden op een nieuwe dag. Hier ontspant u met een goed boek, kijkt u televisie en geniet u op zondagmorgen van een ontbijt op bed. Dit maakt de moderne slaapkamer veel meer dan alleen een plek om te slapen.
 
Met de HOMELINE® accessoires kan u uw bed omtoveren in een luxe meubelstuk. De basisaanpassingen van de hoofd- en beensteun zijn slechts het topje van de ijsberg. 
 
Wat denkt u van een TV-lift om uw flatscreen uit het voeteneind te voorschijn te laten komen? Of, een massagemotor die u verlost van uw stramme spieren? Het bed kan tevens worden uitgerust met USB-aansluitingen en verschillende soorten verlichting. Alle opties zijn te bedienen met dezelfde handbediening.

Met LINAK HOMELINE als uw zakenpartner is het aantal innovatieve, nieuwe ideeën oneindig. Neem contact met ons op om uw visie voor luxe slaapkamers te bespreken. Wij helpen u graag verder en helpen uw wensen waar te maken.

TWINDRIVE Accessories folder 
Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Slapen als een Roos
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de topprioriteit voor LINAK HOMELINE®. U kunt dus slapen als een roos…
Oog voor Design
Design is top-prioriteit bij het maken van thuisbedden. Bij LINAK HOMELINE®…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?