select
 
Adjustable Box Spring Beds

boxspring

ACTUATORoplossingen voor de BOXSPRINg

De keuze van boxspringmatrassen gaat van relatief licht en zacht tot zeer zware matrassen. Daarom is een sterk actuatorsysteem nodig om een soepele en stille verstelling te garanderen van het bed, zonder de keuze voor het juiste matras te beperken. 
 
HOMELINE® biedt intelligente dual actuator systemen met grote hefcapaciteit om maximale mogelijkheden te garanderen in de keuze van het matras. Zelfs zware boxspringmatrassen worden met elegante eenvoud versteld door dit unieke motorsysteem. 
 
HOMELINE kan u een intelligent modulair platform leveren om allerlei innovatieve opties in te bouwen zoals verlichting of massagefunctie. Als u een idee heeft om waarde aan uw product toe te voegen, dan helpen wij u graag zoeken naar de meest passende oplossing.

LINAK HOMELINE actuatorsystemen worden aangeboden met een flexibele keuze aan bedieningen en een groot aanbod aan accessoires passend voor uw eis en ontwerp. Neem contact op met LINAK HOMELINE als u op zoek bent naar een soepele, veilige en betrouwbare verstelling van uw boxspring.  

TWINDRIVE Accessories folder 
Wat is een Dual Actuator
Een elektrische dual actuator is een uniek geïntegreerd systeem…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Slapen als een Roos
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de topprioriteit voor LINAK HOMELINE®. U kunt dus slapen als een roos…
Oog voor Design
Design is top-prioriteit bij het maken van thuisbedden. Bij LINAK HOMELINE®…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?