select
 
Adjustable Slatted Beds

lattenbodem

ACTUATOroplossingen voor DE lattenbodem

Door het concept van de lattenbodem met matras heeft u slechts een minimale kracht nodig om het bed te verstellen. Bovendien heeft u een compact systeem nodig vanwege de lage instap van de lattenbodem. 

HOMELINE® biedt betrouwbare dual actuator systemen die geoptimaliseerd zijn speciaal voor lattenbodems. Deze kunnen worden bediend door draadloze handbedieningen. Ze zijn compact en ultrastil. Met een minimum aan kracht zijn ze in staat om iedere soort lattenbodem en matras te verstellen. HOMELINE oplossingen zijn onderhoudsvrij. Er zijn geen ongemakken voor de eindgebruiker. 

LINAK HOMELINE actuatorsystemen worden aangeboden met een stroomafslag als basisoptie om elektromagnetische straling te voorkomen.  Bovendien bespaart de stroomafslag ook energie aangezien u alleen stroom verbruikt wanneer het bed wordt versteld. U slaapt comfortabel en u voelt zich veilig.  
 
LINAK HOMELINE actuatorsystemen worden eveneens aangeboden met een noodvoeding. Hierdoor kan het bed ten allen tijde worden bediend in geval van stroomstoring.

LINAK HOMELINE actuatorsystemen worden aangeboden met een flexibele keuze aan bedieningen en accessoires die aan uw behoeften en ontwerp voldoen. Neem contact op met LINAK HOMELINE als u op zoek bent naar een soepele, veilige en betrouwbare verstelling van uw lattenbodem.
Wat is een Dual Actuator
Een elektrische dual actuator is een uniek geïntegreerd systeem…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Slapen als een Roos
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de topprioriteit voor LINAK HOMELINE®. U kunt dus slapen als een roos…
Oog voor Design
Design is top-prioriteit bij het maken van thuisbedden. Bij LINAK HOMELINE®…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?