select
 
This is HOMELINE 

THIS IS HOMELINE®

HOMELINE is een LINAK Divisie gefocused op complete modulaire actuator systemen die zijn ontworpen om comfort en ergonomie te verbeteren in comfort meubilair.

Voor al meer dan 30 jaar levert LINAK aantonende lineaire elektrische actuatoren voor een variatie aan klanten. Ervaring en kennis wordt nu ingezet om meer comfort te creëren in meubilair thuis, met name comfortbedden.

Bij LINAK staat het voorvloeien van een idee tot een elegante oplossing die waarde creëert voor de eindgebruiker centraal. Als resultaat; een sterk, maar prettig in geluid, actuator systeem met een compact ontwerp zodat het gemakkelijk te integreren is in de betreffende applicatie. Voor ons is focus op ontwikkelen van onze producten zodat klanten daar profijt van hebben in hun marktpositionering een must. Een voorbeeld hiervan is de LINAK Bluetooth® controle optie. Dit is niet alleen een draadloze oplossing, maar het maakt het voor eindgebruiker mogelijk om de verstelopties te personaliseren.

Gericht op inspiratie draagt LINAK de groepering “Design Meets Movement” uit in samenwerking met  's werelds meest innovatieve designers als het gaat om
verstelbaar meubilair. 

Onze visie heeft ervoor gezorgd dat we een valide reputatie hebben als leverancier van kwalitatieve oplossingen.

Tot slot: HOMELINE levert volledige systeemoplossingen – actuatoren, controleboxen, bedieninen en een ruim aanbod aan optionele functies zoals de Control App, Under Bed Light of USB outlets.

Voor meer informatie: http://www.linak.nl/over/.
Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
HOMELINE Applicaties
Voorbeelden van HOMELINE applicaties.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Slapen als een Roos
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de topprioriteit voor LINAK HOMELINE®. U kunt dus slapen als een roos…
Oog voor Design
Design is top-prioriteit bij het maken van thuisbedden. Bij LINAK HOMELINE®…