select
 

infographics

LINAK vindt het erg belangrijk dat zitten wordt onderbroken gedurende de dag. De volgende infographics geven u een inzicht betreffende de belangen van het gebruik van een verstelbaar bureau. 

 

BENT U EEN ACTIEVE GEBRUIKER

Het hebben van een verstelbaar bureau maakt slechts een verandering wanneer deze actief gebruikt wordt. Doe te test en kom erachter of u uw bureau actief genoeg gebruikt.  

BENT U BEKEND MET ERGONOMIE?

Ergonomie is een deel van het dagelijkse leven toch zijn er nog steeds velen onder ons die moeite hebben met het uitleggen van dit begrip. Deze infographic geeft u goede tips wanneer het gaat om ergonomie op uw werkplek op het kantoor. 

WAT DOET HET VOOR U?

Velen van het aantal personen dat al een verstelbaar bureau heeft gebruiken het bureau nog te weinig. Hierboven vindt u drie stappen die u kunnen motiveren om een pauze te nemen van uw stoel.


WIST U DAT?

Staan heeft veel positieve effecten op ons lichaam. Bekijk bovenstaande informatie en zorg ervoor dat u ook meer staat per dag.


6 STAPPEN NAAR EEN GEZONDERE LEEFSTIJL

Een gehele dag zitten is niet gezond en dient dan ook veranderd te worden. Bekijk de zes stappen die u kunnen helpen om mee beweging te krijgen gedurende de werkdag.
 

STA OP VOOR UW GEZONDHEID

Kent u de voordelen van het doorbreken van uw zit-gewoonte. Laat u door de bovenstaande infographic inspireren om actiever te zijn op uw werk.