select
 
Solutions for Retail Counters

retailmeubilair

in hoogte verstelbaar retailmeubilair

Het elektrisch in hoogte verstellen door middel van lineaire actuator systemen gaat steeds meer leven in de detailhandel - zowel als service naar de klanten als voor het winkelpersoneel. 
 
In veel landen richten de vakbonden en autoriteiten zich op de ergonomische problemen in een aantal functies. Winkelbediendes en baliepersoneel behoren tot deze doelgroepen. Eenvoudig te verstellen balies en toonbanken maakt het leven eenvoudiger en een stuk gezonder voor de medewerker, wat vaak leidt tot een snellere en efficiëntere service naar de klanten.
 
'One-size-fits-all' gaat helaas niet op voor informatiezuilen. Je wilt je niet bukken of op je tenen staan om instructies te lezen op monitors of om uw PIN code in te toetsen. Een eenvoudig te bedienen actuatoroplossing verbetert het gebruiksgemak en de look van de zelfbedieningszuil.
 
DESKLINE® levert flexibele modulaire hefsystemen aangestuurd door hoogwaardige LINAK elektrische lineaire actuators voor verschillende toonbanken en informatiezuilen/interactieve kiosks. 
 
LINAK actuators staan bekend om hun betrouwbaarheid, snelheid, vloeiende verstelling en ultrastille werking. Intensieve testen verzekeren u van een lange levensduur, zelfs wanneer het systeem de hele dag met grote regelmaat wordt gebruikt. Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.

Bent u op zoek naar veilige, eenvoudige en betrouwbare verstelling voor de detailhandel? Neem dan contact op met DESKLINE voor een oplossing die aansluit bij uw functionele behoeften en ontwerpvrijheid.

Link naar de Shop Interiors focus folder 
 

Producten voor de Retailmeubilair

Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?