select
 
Height Adjustable Kitchens

kEUKENs

Een gezonde werkhouding is belangrijk in uw dagelijkse activiteiten ongeacht u
thuis of op kantoor aan het werk bent. Daarom heeft LINAK de BASELIFT
ontwikkeld, die uw aanrechtblad elektrisch in hoogte versteld.

    verstelbaar keukenmeubilair

 

De verbeelding is de enige beperking voor een vloeiend en stil actuatorsysteem in een keuken. Als u op zoek bent naar ergonomie en multifunctionaliteit dan helpt DESKLINE® u om uw keuken naar een hoger niveau te tillen.

Verstelbare keukenbladen geschikt voor iedere gebruiker zijn pas het begin. Een multifunctioneel blad dat u kunt verstellen naar een prettige werkhouding bij bijvoorbeeld het bereiden van de maaltijd of tijdens het opdienen, is een andere gebruiksvriendelijke mogelijkheid. Maar dat is nog niet alles.

Stelt u zich verstelbare afzuigkap voor die compleet uit het zicht verdwijnt als deze niet gebruikt wordt. U kunt ook krachtige en stille hefkolommen gebruiken die elegant een deel van het kookeiland verstellen en nieuwe functies tevoorschijn toveren.

De opties zijn oneindig wanneer u zich nieuwe manieren voorstelt om het design en de functionaliteit aan te passen met vloeiende en eenvoudig te bedienen verstellingen.

focus on kitchens

focus on kitchens

Til uw keuken naar een hoger niveau. Alleen uw verbeelding is de grens voor hoe elektrische beweging de keuken van morgen kan verbeteren.

Online Magazine PDF

Bring Movement to The Kitchen

Bring Movement to The Kitchen

Een gezonde werkhouding is belangrijk in uw dagelijkse activiteiten ongeacht u thuis of op kantoor aan het werk bent. Daarom heeft LINAK de BASELIFT ontwikkeld, die uw aanrechtblad elektrisch in hoogte versteld.

Online Magazine | PDF

Neem contact op met LINAK DESKLINE voor uw wensen en ideeën. Wij hebben al een reeks modulaire actuatoroplossingen voor de keuken, waaronder hefkolomsystemen en Baselift systemen welke kunnen voldoen aan uw wensen en eisen voor perfectie in beweging.

Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.

Producten voor de Keukens

Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?