select
 
Adjustable Technical Workstations

Technische
werkposten

in hoogte verstelbare technische werkposten

Ergonomische elektrische verstelling biedt minimale vrijheid en maximale flexibiliteit wanneer het gaat om passende individuele behoeften en voorkeuren in gespecialiseerde technische werkposten zoals:
In de regel kost het jaren en grote investeringen om professionals op te leiden te werken met gespecialiseerde meldkamertafels. Logisch dus om ze goed te onderhouden. En ervoor te zorgen dat de werkstations eenvoudig aan te passen aan zijn aan individuele wensen en voorkeuren. Het toegevoegde comfort en de ergonomische voordelen van een aanpasbaar technisch werkstation betalen zich terug in werktevredenheid, verbeterde prestaties en minder ziekteverzuim.

Grote hefcapaciteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de
sleutelwoorden wanneer we het hebben over LINAK DESKLINE®
actuatoroplossingen voor meldkamertafels. We leveren kwaliteitsactuator systemen tot wel 16 hefkolommen multi-parallel op één bediening, met soepele, snelle en stille werking, zelfs bij grote belasting.
Ieder DESKLINE actuator systeem ondergaat een 100% functie test voordat hij de fabriek verlaat. Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.

DESKLINE bouwt deze sterke actuators tot complete modulaire systemen met soepele en stille werking, welke kunnen worden aangestuurd door een gebruiksvriendelijke bedieningsunit.   

meldkamer werkposten


Meldkamers zijn uitgerust met kostbare apparatuur, vele beeldschermen en computers en de personen die aan deze posten werken zijn meestal dure specialisten. In de meeste gevallen worden de werkposten 24/7 bemand en zijn defecten zeer kostbaar. Reden te meer dat deze werkstations altijd 100% in orde moeten zijn voor een optimaal resultaat.

Meldkamer werkposten

LINAK elektrische actuator systemen voor  meldkamer werkposten bieden snelle en eenvoudig aanpassing welke alle gebruikers een correcte werkhouding garanderen.

 

Trading Desks


Iedereen die werkt op de beursvloer of in de financiële markt zou de voordelen van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus moeten overwegen. Ergonomische aanpassing van trading desks verzekeren u van een correcte werkhouding en optimale omstandigheden voor langere werktijden aan een werkstation en verbeterd tevens de productiviteit en werktevredenheid. 

trading desks

LINAK elektrische actuator systemen voor trading desks zorgen voor snelle en eenvoudige aanpassing. De bureaus kunnen aan de gebruiker worden aangepast.

 

Het uitgebreide DESKLINE productassortiment biedt ook modulaire actuator systemen aan welke op maat gemaakt kunnen worden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Aanpassingsopties zijn onder andere elektrische hoogteverstellingen en kantelen maar ook aanpassing van de monitors en andere technische onderdelen.  Verstelling is eenvoudig en wordt aangestuurd door gebruiksvriendelijke en intuïtieve DESKLINE bedieningen.
 
Neem contact op met LINAK DESKLINE als u elektrische verstellingen wilt toevoegen op technische werkstations. Ons team van toegewijde adviseurs en engineers helpen u bij het vinden van een kwaliteitsoplossing.
 
Leer meer in deze video over verstelbare werkplekken.

Producten voor de Meldkamertafels

Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?