select
 
Height Adjustable Industrial Workstations

Assemblagetafels

in hoogte verstelbare assemblagetafels

Ergonomische elektrische aanpassing biedt organisaties totale flexibiliteit in het inzetten van personeel op verschillende werkplekken zoals: 

Werknemers onderling verschillen vaak in lengte.
Een individuele aanpassing is echter snel en eenvoudig, waardoor het werkproces niet wordt onderbroken. Deze individuele aanpassingen bieden een groot voordeel aangezien verschillende handelingen aan één en dezelfde tafel kunnen worden
uitgevoerd.

Voor de werknemer betekent verstelbaarheid door elektrische actuatorsystemen
dat de werkzaamheden minder inspanningen vergen. Op dagelijkse basis wordt de prestatie en productiviteit vergroot en op lange termijn resulteert de
ergonomische verstelbaarheid in minder ziekteverzuim wegens lichamelijke en andere werk-gerelateerde klachten.

Veiligheid, hefcapaciteit en robuustheid zijn trefwoorden voor de productie van
industriële, elektrische actuatorsystemen. LINAK heeft 30 jaar ervaring
in elektrische lineaire actuators. Ieder DESKLINE® actuatorsysteem
ondergaat een 100% functietest voordat deze de fabriek verlaat. Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.

DESKLINE bouwt deze krachtige actuator in een compleet, modulair systeem om zo een soepele en stille werking te garanderen. Het systeem wordt aangestuurd door een gebruiksvriendelijke bediening.

Assemblagetafels


Ergonomische aanpassing van assemblagetafels zorgt voor de juiste werkhoogte en de juiste positionering van gereedschappen en onderdelen. Optimale condities voor langere werkperiodes aan hetzelfde werkstation verhogen de productiviteit.

Assemblagetafels

LINAK elektrische actuator systemen voor assemblagetafels zijn zeer krachtig en toch verbruiken ze minder stroom dan andere aanpassingsoplossingen.

 

verpakkingstafels


Een ieder die zich bezig houdt met LEAN, processen en automatisering zou serieus moeten overwegen verpakkingstafels uit te rusten met elektrische verstellingen.


verpakkingstafels 

LINAK elektrische actuatorsystemen voor verpakkingstafels verzekeren u van een snelle en eenvoudige verstelling bij verschillen in pakketgrootte en voor ploegendiensten.

 

postsorteertafels


Ergonomische aanpassing zorgt ervoor dat iedere medewerker eenvoudig en snel op de juiste hoogte kan werken. De resultaten zijn minder lichamelijke klachten en verminderd ziekteverzuim. De voordelen op de lange termijn zijn merkbare verbeteringen in werkatmosfeer en verhoogde productiviteit.

Postsorteertafels

LINAK elektrische actuatorsystemen voor postsorteertafels zijn ontworpen om zware last te tillen en kunnen tegen een stootje.

 

ESD werkbanken


Ergonomische aanpassing zonder gevaar voor ESD. Een ieder die zich bezig houdt met LEAN, processen en automatisering zou serieus moeten overwegen verpakkingstafels uit te rusten met elektrische verstellingen.
Maar waar elektrostatisch gevoelige onderdelen worden gebruikt is ESD bescherming de grootste zorg.

ESD werkbanken 

LINAK elektrische actuatorsystemen voor ESD werkbanken zijn ontworpen voor volledige ESD bescherming.

 

Neem contact op met onze DESKLINE afdeling als u ergonomische aanpassing wilt toevoegen aan uw industriële werkstation, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
 

Producten voor de Assemblagetafels

Wat is een Lineaire Actuator
Een elektrische lineaire actuator is een onderdeel dat de roterende beweging…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?