select
 
Height Adjustable Office Desks

kantoormeubilair

In hoogte verstelbare bureauS

Werktaken veranderen en steeds meer werknemers besteden tijd achter het bureau. Ontwerpers van kantoormeubilair staan voor nieuwe uitdagingen en kansen. Dit zorgt dat de aandacht steeds meer gevestigd is op actuatorsystemen voor kantoormeubilair. Niet als een incidentele optie maar als standaard voorziening om flexibiliteit te verschaffen die gewenst is in de moderne en dynamische werkstijl. 
 
DESKLINE® levert modulaire bureau-hefsystemen uitgerust met LINAK elektrische lineaire actuators van een hoge kwaliteit, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en snelle, soepele en stille beweging. Bovendien zit er 5 jaar garantie op DESKLINE producten.
 
Of u nu op zoek bent naar een bureau-actuator voor een eenvoudig hoog/laag bureau of naar een compleet actuatorsysteem voor een geavanceerde bureau-opstelling voor een team gebruikers, DESKLINE heeft de passende oplossing die zowel aan de functionele behoeften voldoet als aan de ontwerpstrategie.

prettige werkdag

Vandaag de dag worden de meeste uitvoerende taken volbracht op een vaste computer. Logistieke of service-medewerkers werken vaak in ploegen maar zijn nog altijd veel achter het bureau te vinden. Creatieve functies worden steeds meer mobiel met draadloze laptops, maar ook managers, consultants e.a. brengen het grootste deel van hun dag door achter het bureau. 
 
De moderne werkomgeving verandert langzaam maar zeker in een dynamische leefomgeving waar de werknemer zich op zijn gemak moet voelen om efficiënt te kunnen werken.
 
Als er onderling wordt geruild van bureau of als u een bureau deelt, dan past u deze eenvoudig aan tot de gewenste hoogte. Bij rugklachten kunt u het bureau omhoog bewegen zodat u staand kunt werken. Als het comfortabeler is, kunt u tijdens een vergadering of presentatie gaan staan door middel van een simpele druk op de knop. Op deze manier heeft u zowel profijt van de ergonomische voordelen als van de dynamische en efficiënte manier van vergaderen. 
 
Een comfortabel en ergonomisch ontwerp van de werkplek is de basis voor modern en productief werken. Een prettige werkdag is veel waard voor zowel de werkgever als de werknemer. Daarom streeft LINAK DESKLINE naar het aanpassen van producten om de werkomgeving te verbeteren. Neem contact op met LINAK DESKLINE.

Link naar de Use Your Desk brochure

Systemen gebaseerd op inbouw-actuators
Met inbouwactuator systemen voor bureaus heeft u de ultieme vrijheid wanneer het gaat om het ontwerpen van uw eigen geleiding. Lees meer over systemen gebaseerd op inbouwactuators >>

Systemen gebaseerd op  inbouwhefkolommen
Met een geïntegreerd hefsysteem voor bureaus ligt de nadruk een esthetisch en discreet ontwerp zonder de ultrastille beweging tekort te doen. Lees meer over systemen gebaseerd op inbouwhefkolommen »

Systemen gebaseerd op kolommen met motorbehuizing
Het is eenvoudig om een bureauframe te construeren rond een systeem gebaseerd op kolommen met motorbehuizing. Lees meer over systemen gebaseerd op kolommen met motorbehuizing »

Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Wat is PIEZO™
PIEZO is een uniek, op hardware gebaseerd systeem dat…
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?