select
 
Kick & Click

Kick & Click

HalveER MONTAGE Tijd

Traditioneel gezien zijn er 12 schroeven nodig om twee DESKLINE kolommen te monteren aan het tafelblad van een standaard verstelbaar bureau.

Maar met de montage oplossing; LINAK Kick & Click™ , zijn de enige schroeven die nog nodig zijn, voor de bevestiging van het tafelblad. De rest is slechts een ‘kick’ en een ‘click’ – en het bureau is klaar voor gebruik!
  Kick & Click

Het gebruik van de Kick & Click™ is gemakkelijk en intuïtief. Er zijn pictogrammen en tekens op de producten die aangeven hoe men dient te 'kicken' en 'clicken'. 
Ben efficiënt en bespaar tijd
Het is een ding, dat het monteren een stuk eenvoudiger wordt, maar het systeem bespaart ook heel veel tijd. Zeker wanneer het gaat om het monteren van meerdere bureaus.

Een klant van LINAK schatte de tijd in qua montage en dacht de tijd te halveren: "I estimate that we save around 10-12 minutes per desk assembled,” vertelde V. Brokop van Franz Giesselmann GmbH in Duitsland.

“10-12 minutes may not seem as much, but when we for instance have an order for 150 desks the time saved is around 25 hours. That is a lot!”

Lees het gehele verhaal: “Fast, Easy and Intuitive Assembly of Office Desks”.
Drie versies en verschillende kolommen
Of men nu een C- of T-Desk ontwerpt, er zijn letterlijk ontelbare manieren om dit te doen. LINAK Kick & Click is er in drie versies – met ieder zo zijn voordelen.

Kick & Click Versions

Kick & Click Base – voor ontwerpen met een aangepaste taverse is deze optie de beste. De breedte van het bureau is met deze keuze zelf te bepalen. De stabiliteit van het bureau dient gerealiseerd te worden met het tafelblad.

Kick & Click Fixed – voor bureaus met een vaste breedte van 1.20 m. Ideaal voor een vergadertafel of bureau met meerdere gebruikers.

Kick & Click Adjustable – inschuifbaar ontwerp voor bureaus met een variërende breedte tussen de 1.40 m en 2.00 m. Deze optie is daarom ook geschikt voor veel verschillende soorten ontwerp.

LINAK richt zich op het bieden van Plug & Play™ oplossingen. Dit wordt dus ook mogelijk gemaakt met de Kick & Click 3rd kolom optie voor grote bureaus en tafels.

Met een toelopend aantal verschillende kolommen in het DESKLIFT (DL) portfolio, zijn er meerdere mogelijkheden, dit biedt ontwerpers en fabrikanten absolute vrijheid in design.


Kick & Click - Lifting Columns

Slim ontwikkelen is groen ontwikkelen
De gehele oplossing is lichtgewicht en gemakkelijk in te pakken, dit maakt transport kosten-efficiënt en milieuvriendelijk. Verder is het verpakkingsmateriaal afbreekbaar.

Voeg daar LINAK PVC-vrije kolommen en een controlebox met ingebouwde ZERO™ Technologie (geen standby stroomgebruik) en men heeft een milieuvriendelijk verstelbaar bureau.

We hebben ervoor gezorgd dat losse kabels uw ontwerp niet beïnvloeden.

Eenmaal gemonteerd zijn de kabels gemakkelijk uit het zicht te verwijderen door deze weg te stoppen in het frame.

Slim, snel gemakkelijk, groen en kosten-efficiënt.
  Kick & Click - Cable Management


> Contact LINAK
Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
DESKLINE Applicaties
Voorbeelden van DESKLINE applicaties.
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…