select
 
This is DESKLINE

THIS IS DESKLINE®

DESKLINE is een divisie van LINAK gefocused op betrouwbare actuator oplossing voor verschillende tafel-, bureaumodellen, werkbanken, keukens en nog veel meer. Alles is ingesteld op uw design. Zowel functioneel als esthetisch. Daarnaast is het systeem gemakkelijk te monteren door LINAK Plug and Play™.

Sinds 1990 helpt LINAK bij het definiëren van de moderne werkplek door het ontwikkelen van systemen die het mogelijk maken om meubilair elektrisch in hoogte te verstellen.

Verder dragen we graag de groepering “Design Meets Movement”  uit. In samenwerking met  's werelds meest innovatieve designers als het gaat om verstelbaar meubilair.

Bij DESKLINE betekent samenwerking een goede band hebben met klanten wanneer er wordt gewerkt aan een nieuwe ergonomische oplossing zoals bureau's, werkbanken en keukens.

Als toevoeging op het uitgebreide productportfolio van kwalitatieve actuatoren en kolommen levert LINAK een benchmark met PIEZO™ en ZERO™. Verder differentiëren we ons door te streven naar uitsluitend gebruik van PVC-vrije materialen in onze producten en door zowel comfort te creëren voor de eindgebruiker, als vraag naar uw applicatie te genereren.

Deze visie heeft tot dusver opgeleverd dat LINAK DESKLINE een positionering heeft als markleider in het aanleveren van kwalitatieve versteloplossingen. Vandaag de dag hebben we een valide reputatie als betrokken partner met uitgebreide inzicht wanneer het gaat om applicaties, maar ook om de markt in het algemeen.

LINAK DESKLINE is een individuele strategische business unit, gedreven door dochterondernemingen en service organisaties over de hele wereld.

Wanneer u meer informatie wil over de DESKLINE actuator oplossingen, bezoek onze applicatie pagina.

Verder vindt u meer informatie via: http://www.linak.nl/over/.
Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
DESKLINE Applicaties
Voorbeelden van DESKLINE applicaties.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..