select
 
DESKLINE Lifting Column Systems for Desks

DESKLINE SYSTEMen

DESKLINE® SYSTEMen

DESKLINE systemen zijn eenvoudige systemen waar alles past - het is eenvoudigweg 'Plug & Play'. De systemen zijn eenvoudig te integreren in een bureau, balie, keuken of werkstation om een in hoogte verstelbare werkplek te creëren wat zowel de gezondheid als de productiviteit van de werknemer een boost geeft.  

Verschillende systemen voor verschillende behoeften

DESKLINE biedt het breedste productprogramma op de markt waaronder inline kolommen, motorhuissystemen, inbouw-actuators en Baselift systemen.
  • Inline kolommen: de motorunit is verborgen in de kolom voor een strakke uitstraling

  • Motorhuis Systemen: de motor is een vast unit bovenaan het product om deze eenvoudig aan het bovenste deel van een frame te monteren

  • Inbouwactuators: speciaal voor eenvoudige integratie in uw eigen geleiding voor de ultieme ontwerpvrijheid voor het bureau-ontwerp

  • Baselift systemen: compacte hefunit geinstalleerd in de basis van de applicatie, met een verstelbereik van 100mm, wat voldoende is voor de gemiddelde gebruiker in een sta-sta of zit-zit houding.  

ZERO TECHNOLOGIE
Alle DESKLINE controleboxen hebben een extreem lage standby stroomopname van maximaal 0.1W. Dit houdt in dat, ongeacht het DESKLINE systeem wat u kiest, u altijd standaard een laag standby stroomverbruik heeft.
PVC-VRIJE SYSTEMEN
Wegens gezondheidsredenen en het milieu zijn de meeste DESKLINE producten standaard PVC-vrij. 
5 JAAR GARANTIE
Omdat kwaliteit ertoe doet biedt LINAK 5 year warranty voor fabrieksfouten op alle DESKLINE producten. Conform de markt hebben de accu's 12 maanden garantie.
---
Wat is een Hefkolom
Een hefkolom is een lineaire actuator geïntegreerd in een….
Wat is een Controlebox
De controlebox is het brein van de actuator-oplossing…
5 Jaar Garantie
Kwaliteit telt.