select
 
Working at LINAK

werken bij LINAK

Bij LINAK draait het allemaal om het verbeteren van de leef- en werkomgeving. Wij willen dat jij bij ons komt werken om onze visie en missie na te streven. Dus vanzelfsprekend begint de constante verbetering van het leven en de werkomgeving bij je thuis. 
 
U zult ondervinden dat LINAK er een bescheiden en zorgzame werkcultuur op na houdt. Iedere werknemer wordt behandeld en gezien als een waardevolle toevoeging voor de organisatie. Wij staan voor flexibiliteit en vrijheid met verantwoordelijkheden. We moedigen eigen initiatief, en nieuwe doelstellingen op professioneel en persoonlijk gebied aan. 
 
Jouw kennis is de sleutel naar ons succes
Innovatie en constante verbetering is de basis voor ons succes. Wij verwachten een open en eerlijke bijdrage van onze medewerkers en staan open voor jouw ideeën en visies. 
 
We geloven in de waarde van scholing en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en helpen LINAK het imago van waardevolle partner te behouden richting onze klanten. 

Carrièremogelijkheden
LINAK is wereldwijd gevestigd en heeft ca. 1.600 medewerkers. Ons team van medewerkers bestaat uit mensen met verschillende technische en commerciële opleidingen en ervaren en onervaren medewerkers.
 
U kunt erop rekenen dat u carrièremogelijkheden krijgt aangeboden om uw persoonlijke en professionele mogelijkheden zo goed mogelijk te benutten.  

Onze waarden
Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen die de kwaliteit van ieders leef-en werkomgeving verbeteren.
Onze richtlijnen
We respecteren de mens en leefomgeving – dit streven wij na in onze richtlijnen.
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.